sâmbătă, 21 martie 2009

Darth Vader are cancer la prostata

Dupa ce a murit in ultimul episod din prima trilogie Star Wars, care a fost continuata de inca o trilogie Star Wars, a carei actiune avea loc, dpdv cronologic, inaintea primei trilogii, cand Darth Vader era un copil blond, 'care Forta era cu el', de pe o planeta cu mult nisip si cu o Formula 1 mai avansata (tembel George Lucas asta, nu?), Darth Vader s-a imbolnavit.

Desi este cunoscut faptul ca, in timpul filmarilor, carismaticul personaj negativ suferea de o forma grava de astm, putina lume stie ca el purta in permanenta acea casca neagra pentru ca ea avea integrat un inhalator Ventolin, singurul care il mentinea in viata pe Darth. De altfel, mai multi reporteri acreditati pe Steaua Mortii au emis speculatii conform carora transferul-soc al lui Anakin Skywalker de la Republica la Imperiul nu a avut ca motivatie principala salariul, ci faptul ca Imparatul detinea monopolul pe piata medicamentelor pentru astmatici, fiind astfel singurul patron de echipa care ii putea asigura Force-getterului o solutie impotriva gafaitului.

In 1983, undeva in timpul Episodului VI: "Intoarcerea lui Jedi"(titlu tradus in romana pe intuneric), Darth si-a omorat seful, apoi a murit. De atunci toti romanii, fiindu-le frica de moarte, vor sa fie Bo$$i.

Pana de curand, se credea ca Lordul Sith a avut genul de moarte...definitiva, insa dintr-o stire recenta aflam ca David Prowse, numele de pamantean al lui Darth Vader(cum e Clark Kent pentru tigarile Kent), si de asemenea actorul care a interpretat acest rol in trilogia initiala, sufera de cancer de prostata.

David Prowse a declarat: “Am facut tratament pentru cancer de prostata. Recent, am terminat ultimat sedinta de chimioterapie din cele doua luni de tratament la spitalul Royal Marsden din Londra. Acum ma simt foarte bine. Singurele efecte secundare au fost perioade de bufeuri si caderea parului.” a declarat Prowse, care acum a ajuns la varsta de 74 de ani. "La varsta lui, cancerul de prostata nu este un motiv de ingrijorare. De bufeuri au parte toti abonatii RDS, nu-i asa, atunci cand incearca sa vada un clip interesant pe youtube sau redtube. In plus, eu am reusit sa-i mai ridic putin moralul, glumind pe seama conditiei sale medicale. I-am spus 'Esti prost,tata!', iar el a gustat poanta.", a declarat fiul lui Darth, Luke Skywalker.

Stirea originala aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu