joi, 19 martie 2009

Dansam legati la ochi cu spatele la zid

Luni, 16 martie, la ProFm'sCOOL, OCS au cantat acustic cateva piese si au dat ceva detalii despre ce a mai facut omul cu sobolani in ultimul timp. Ascultati emisiunea aici.

In primul rand, wow: ProFM nu e mort, si mai aduce si trupe bune "in aer". In al doilea wow: Dan a fost sobre, treaz!! Dan a vorbit mult si, desi nu l-am putut vedea, sunt aproape sigur ca nu s-a tavalit pe jos cu gluga-n cap, cum se mai intampla cateodata in concerte.

Altfel, au povestit despre noul album, "Dansam legati la ochi cu spatele la zid", care va cuprinde si primul featuring al formatiei din cei 12 ani de existenta, si anume cu Artan de la Timpuri Noi, pe "Sincere Felicitari". Lansarea albumului va avea loc Vineri, 3 Aprilie, in Silver Church.

In mod dubios, "Dansam legati la ochi cu spatele la zid" va fi lansat impreuna cu revista Sunete. Zic dubios pentru ca OCS, desi este una dintre cele mai comerciale formatii rock din tara, care s-a bucurat mereu de promovare in toate tipurile de media, de la reviste gen Bravo si Popcorn, pana la televiziuni care difuzeaza mai mult Morandi and such, nu a gasit nici o casa de discuri cu care sa se inteleaga pentru producerea albumului. Asa ca vor lansa al 6(?)-lea album din cariera la fel cum multe trupe mult mai tinere, gen Aria Urbana, The Mushroom Story si (poate) altii l-au lansat pe primul: sub forma de "cado!". Nu tu droage, nu tu casa de discuri...criza loveste si in muzicieni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu