marți, 18 mai 2010

The answer, my friend, is blowing in the park



18Mai2010->End of time, Bucuresti. Saizeci de mii de bugetari vor lua parte la protestele din capitala in urmatoarele zile, iar apoi in urmatoarele decenii. Profesori, mineri, Costica Breharu, bunici anchilozate si mamici ingrijorate isi vor uni fortele pentru a demonstra impotriva deciziei legislativului de a interzice romanilor sa faca mila kunis in locuri publice.

Hotararea, extrem de nepopulara in randul bugetarilor, ar putea avea repercursiuni grave. Florin chilian, prezent la meeting in calitate de Bob Dylan, a declarat pe un ton beligerant: "Interzicerea mila kunisului in 5 pe iarba din fata parlamentului a fost o decizie pe care am inteles-o, intr-o anumita masura. Se strica iarba. In plus, unii deputatii sunt in varsta, iar aceste practici ii faceau invidiosi. Pe unii dintre ei i-a prins andropauza inainte de revolutie si nu au cunoscut placerile mila kunisului. Sa ne amendeze pentru ca ne exprimam liber sexualitatea in parcuri e o ingradire inutila. E puritanism. Ce urmeaza, sa interzica sa ne batem femeia? Observati cat de acid am fost!".

Minerii, impreuna cu barbatii care beau Stejar si cu doi jucatori de rugby cel putin confuzi, au insistat sa transmita un mesaj tuturor doamnelor din Parlament: "Femeia care nu face mila kunis in public e ca berea fara alcool. Nu are maini". Completarea apartine celor 2 maimute pe steroizi.


Offtopic: Emilia si eu am scris despre aceeasi persoana. Divergente?

Un comentariu:

  1. mila kunis presedinte!! da, domne, imi place. le ai cu amuzamentu'. da' vezi ca era brehar, fara "u". te pupa fratii si fanii tai!

    RăspundețiȘtergere